La Sportiva Mænds Kerne Høj Gtx Trail Vandrestøvle Kulstof / Blå QKg3gNW7S

B01K7QR37Y
La Sportiva Mænds Kerne Høj Gtx Trail Vandrestøvle Kulstof / Blå QKg3gNW7S
  • Gore Tex
  • long distance hiking boot - an over-the-ankle, all synthetic hiking boot designed for moving fast on all types of terrain; langdistance vandrestøvle - en over-the-ankel, alle syntetisk vandrestøvle designet til at bevæge sig hurtigt på alle typer terræn; durable, lightweight, highly breathable materials minimize fatigue during long hikes and backpacking trips holdbare, lette og særdeles åndbare materialer minimerer træthed under lange vandreture og backpacking ture
  • gore-tex beskyttelse - vandtæt, åndbar Gore-tex surroundteknologi holder dine fødder tørre i længere dagture eller natten backpacking ture uanset vejret
  • åndbar - ultralet svedtransporterende Airmesh tekstiler med nano-celle teknologi holde dine fødder kølige på varme dage, styre fugt, og undgå vabler
  • stability & control - vibram nano sole with impact brake system provides excellent traction and stability on steep descents; stabilitet og kontrol - Vibram nano sål med virkning bremsesystem giver fremragende trækkraft og stabilitet på stejle nedkørsler; confidently navigate rocks, roots, and other obstacles with the core high gtx's reinforced compression-molded eva / tpu inserts trygt navigere sten, rødder og andre forhindringer med kernen høje GTX er forstærket kompression-støbt EVA / TPU indsatse
  • ankel støtte - stb teknologi stabiliserer foden af ​​indpakning og forene mellemsålen med den øverste for den perfekte låst ned fit til at levere de ekstra støtte og stabilitet ultralette backpackere og bjergbestigere har brug for høje kilometertal dage
La Sportiva Mænds Kerne Høj Gtx Trail Vandrestøvle Kulstof / Blå QKg3gNW7S

Softclox Klara S342802 Dame Sandale Byen OblVvYup

English

Baby For Begyndere
Ria Menorca Sandalen Avarcas 27055s2 Nubuck Papillon clzfebN6e2

Ikke så snart efter graviditetstesten viser positiv starter en hel ny verden. Det første der rammer ens sind er alle tankerne om det nye vidunder, men derefter starter overvejelserne om alt det udstyr, du skal investere i. Ikke mindst valg af barnevogn!

Nybagte forældre – modelfoto fra BRIO

De fleste vil nok mene, at barnevognen er noget af det vigtigste udstyr, du skal anskaffe. Men hvilken skal det være? For pludselig står du i en hel ny verden, som du ikke tidligere har bevæget sig i. Stor, lille, farve, pris, design osv. Mulighederne er næsten uendelige, og jeg vil gerne dele mine tanker jeg havde, før min datter kom til verden, og dernæst fortælle hvilke erfaringer, jeg har gjort mig efter.

En stor, pæn og ikke for dyr… Vi blev ret hurtigt klar over, at vi ville have en stor barnevogn med stort liggemål. Jeg var ret overbevist om, at min datter skulle sove ude, så hun skulle selvfølgelig kunne vokse i den. Dette indskrænkede feltet en del og gjorde fx., at alle kombivognene kunne vælges fra.

En stor, pæn og ikke for dyr…

Dernæst ville vi gerne have en vogn, der var sikker, og som også ydede god beskyttelse for vind og vejr. Derudover skulle den selvfølgelig være pæn. Vi ville ikke bruge for mange penge på den, så til at starte med overvejede vi kraftigt en brugt model. Da vi havde gransket nettet og diverse butikker med babyudstyr, endte vi med at købe en ny Trille Gigant på lagersalg. Den opfyldte alle vores ønsker og var tilmed 1500 kroner billigere end i butikkerne. Perfekt!

Trille Gigant

Er stor nu det vigtigste? Endelig kom dagen, hvor det var tid til den første tur med vores nye, flotte barnevogn. Den gjorde arbejdet godt og siden er det blevet til rigtig mange ture. Jeg har nemlig ikke siddet særlig meget stille i min barsel. Mødregruppe, rytmik, kaffe med veninderne, ture til kiropraktor osv. Derfor er min første erfaring:

Er stor nu det vigtigste?

1. Kommer du meget rundt med bus, tog og metro. Så overvej om en stor barnevogn er sagen. Når du står i metroen (Kbh.) midt i myldretiden, er det ikke sagen at skulle mase sig ind og bede folk om at flytte sig bare for at vende vognen. Du kommer nemt til at føle sig en lille smule upopulær. Hvilket leder mig videre til næste vigtige punkt.

Forside
Ny Balance Frisk Skum Boracay V3 Løbesko Damer Mynte / Mørkeblå ifGM1p2Rk
Se tv
Tip os

Vi bruger cookies til at huske indstillinger og indsamle statistik, så vi kan forbedre din oplevelse af siden. Hvis du fortsætter, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK

Bilejer røg op på motorhjelmen, inden han fik standset biltyv ved at smadre forruden i bilen.

Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Af Flemming Christensen

En 27-årig mand fra Thorsø i Midtjylland stoppede tirsdag aften ved 22.45-tiden en biltyv.

Det skete ved at smadre forruden i den 27-åriges egen bil med en jernstang, skriver Midtjyllands Avis .

Den 27-årige opdagede, at en ung mand var i færd med at stjæle bilen, der holdt i en indkørsel. Biltyven sad inde i bilen og forsøgte at få den startet, da den 27-årige iført underbukser kom løbende ud.

Den 27-årige forsøgte først at rive døren op, men biltyven havde låst døren. Han løb derfor rundt om bilen, men da den 27-årige var lige ud foran bilen, fik tyven gang i motoren, så bilen rykkede frem og påkørte den 27-årige, der endte på motorhjelmen.

Læs også Politiet: Dyt forårsagede mærkværdigt opgør

Politiet: Dyt forårsagede mærkværdigt opgør

Herefter greb den 27-årige en stor jernstang, somhan smadrede forruden i bilen med. Det fik tyven ud af bilen. Han nåede at fortælle, at han lige var blevet løsladt fra fængslet, inden han stak af i løb i retning ind mod Thorsø.

Biltyven beskrives som dansk, 20-25 år gammel, omkring 180 centimeter høj, robust af bygning og iført en army-lignende jakke.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, som måtte have set den unge mand i aftes i Thorsø, siger informationskonsulent Jakob Christiansen fra Østyllands Politi til Midtjyllands Avis .

Den 27-årige slap uskadt fra turen på motorhjelmen.

Del artiklen

Interestprint Kvinders Støvler Unikke Designet Komfort Snøre Støvler Multi 28 DeeJ1Eq
Share on Twitter Send link to page via e-mail

Seneste nyt

Nyheder

TV

Radio

Andet

KNR, Issortarfimmut 1, Box 1007, 3900 Nuuk Oqarasuaat: (+299) 361500 Fax: (+299) 361502 Email: [email protected]